Zo werkt het 


De eerste afspraak wordt altijd telefonisch gepland.Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek en duurt een half uur. 


Hierin wordt bekeken wat ik voor je kan betekenen en maken we een globale schatting van het aantal sessies dat we nodig zullen hebben. Een sessie duurt 50 minuten. Wanneer we in het kennismakingsgesprek besluiten met elkaar te werken plakken we een half uur eraan vast en is dat de eerste sessie. Besluiten we niet met elkaar te werken is het kennismakingsgesprek kosteloos. 


Het begint met het helder krijgen van je vraag, probleem of wensen. Zo voorkomen we dat we het gaan hebben over iets dat er misschien niet toe doet.

Op welke wijze het werken aan veranderingen of zoeken naar oplossingen zal plaatsvinden hangt uiteraard af van de aard van je vraag of probleem, je wensen en eigen mogelijkheden.

Afhankelijk van wat van jouw kant op tafel komt kunnen diverse gangbare methodes of technieken worden ingezet. Zoals ontspanningsoefeningen en/of meditatie bij spanningsreductie, mindfulness om je bewuster te worden van je gevoelens en om onprettige gevoelens van minder invloed te laten zijn, EMDR om nare gebeurtenissen beter van je af te kunnen zetten.


Een vervolgafspraak wordt telkens aan het eind van de sessie ingepland afhankelijk van jouw wensen.


De mogelijkheid bestaat om paarden bij de coaching te betrekken. Deze aanpak kan als verhelderend en plezierig worden ervaren en een waardevolle meerwaarde hebben. De nadruk ligt op het relationele aspect: de relatie met jezelf en jouw relatie met de ander.